Obiceiuri sanatoase pe care sa le implementezi in viata copilului tau. Partea I

Copiii noștri sunt bucuria sufletului nostru, astfel că noi, ca părinți, ar trebui să ne asigurăm că facem tot posibilul pentru ca acestora să le fie bine. Un copil sănătos este un copil energic, gata să facă față provocărilor și să progreseze atât la școală, cât și în plan personal. Dacă vrei să crești un copil sănătos și bucuros, trebuie să implementezi anumite obiceiuri în viața acestuia. Iată câteva exemple de astfel de obiceuri sănătoase care îi vor face doar bine copilului tău:
ghiozdan troler1. Servirea micului dejun în fiecare zi

Copiii care mănâncă în fiecare zi micul dejun sunt energici și sănătoși. Aceștia vor absorbi mai multe vitamine și minerale și mai puține grăsimi. În plus, mai multe studii au dovedit că cei care iau masa de dimineață au mult mai mult șanse de a nu fi obezi și de a dezvolta diabet zaharat, în comparație cu cei care nu mănâncă în prima parte a zilei.
Poți să servești copilului tău cereale, legume, fructe, sucuri de fructe, smoothie-uri etc. Pentru a avea un maxim de beneficii, ar trebui ca cel mic să consume carbohidrați, proteine și puține grăsimi. Asigură-te că oferi celui mic un meniu diversificat și gustos.

2. Achizițioanrea unui ghiozdan troler
Un ghiozdan troler este un must have, mai ales pentru copiii care sunt deja elevi. Mai mulți medici au declarat că elevii poartă în spate o greutate mult prea mare, care poate ajunge chiar și la câteva kilograme. Astfel, tot mai mulți copii, de toate vârstele, au probleme cu spatele, cu umerii și cu coloana vertebrală. Pentru a evita aceste probleme și pentru a te asigura că al tău copill are un spate sănătos și o postură bună, achiziționează-i un ghiozdan troler. Un ghiozdan troler se trage pe roți și este o metodă ideală de transportare a rechizitelor.

Leave a comment